PW vedmaskin

Om du är privatperson, som behöver en vedmaskin som hjälper dig med den ved du behöver till ditt hem, kan en PW vedmaskin vara ett bra val för dig. Detta är nämligen en vedmaskin som är tänkt att användas just av privatpersoner, som dock är mycket effektiv, och gör att man kan klara av att hugga och klyva tillräckligt med ved för att tecka ett normalt hus årsbehov på bara några dagar! (Givetvis klyver dock de flesta inte all ved de behöver för hela året på en och samma gång, men skulle man vilja göra det, är det alltså så lång tid det skulle ta).

Enligt oberoende tester, som alltså inte utförts av tillverkaren själv, är en PW vedmaskin kapabel att få till 17 – 18 m2 ved på 8 timmar, vilket är otroligt bra, i jämförelse med många andra vedmaskiner på marknaden.

>> Klicka här för att se hela sortimentet av PW-vedmaskiner.

Utöver att kapaciteten är hög, har dock en PW vedmaskin även flera andra fördelar:

 • En PW vedmaskin är tyst
  Detta gör att både den som använder vedmaskinen, och andra på tomten slipper oljudet som en annan vedmaskin annars kan åstadkomma. Detta är en stor fördel, framför allt om man använder vedmaskinen ofta eller länge.
 • Du får med en transportör när du köper en PW vedmaskin
  Detta betyder att du lätt kan få den ved som klyvs till exakt rätt ställe, utan att anstränga dig allt för mycket. Man får inte med tranportörer med alla vedmaskiner, så detta är absolut en stor fördel.
 • Du får 5 års garanti på maskinen vid köp
  Detta är ett kvalitetstecken och gör att du slipper oroa dig om några problem skulle uppstå, för då har du alltid rätt att få hjälp via denna garanti!
 • Sätt igång med en gång
  Maskinen är dock helt startklar när den levereras, så du kan sätta igång med att använda den med en gång.
 • Du kan välja mellan två olika varianter
  Dels finns det en elhydraulisk variant man kan skaffa, om man vill det, och dels finns det en bil- eller traktordriven variant för den som föredrar det.

vedmaskiner